Luontaistuotteet edistävät terveyttä


Immolina torjuu sikainfluenssaa
12 elokuun, 2009, 9:47 am
Filed under: Luontaislääkitys | Avainsanat: ,

Immolina ylläpitää ja vahvistaa kehon omaa immuunijärjestelmää. Näin se suojaa paremmin allergioilta, ihottumilta ja erilaisilta tulehdustiloilta, kuten esimerkiksi poskiontelotulehduksilta. Puolustusjärjestelmän vahvistamisen lisäksi Immolina kykenee tasapainottamaan kehon ylireagointia. Immolinan allergisia oireita vähentävä vaikutus perustuukin juuri tähän, sillä allergioissa on kyse kehon ylireagoinnista.

Immolinan muita käyttötarkoituksia ovat lasten ontelosyylien, silsa- ym. ihottumien, tuki- ja liikuntaelinkipujen, reuman, tulehduksellisten suolistosairauskein sekä herpestulehdusten hoito.

Immolina aktivoi kehon omaa puolustusjärjestelmää

Immolina on valmistettu luonnosta saatavasta immuunistimulantista, joka on puristettu Arthospira platesis -levästä. Tämä bioaktiivinen mikroleväkompleksi toimii hyvin luontaisen vastustuskyvyn parantamisessa. Sitä onkin jo satoja vuosia jöytetty ravinnon lisänä ympäri maailman. Arthospira platesis -levän teho perustuu sen sisältämiin korkeisiin proteiini-, vitamiini- ja mineraalipitoisuuksiin sekä sen elimistölle tärkeän sebasiinihapon vuoksi.

Immolinasta apua influenssaan

Tutkimustulosten mukaan patentoidusta Immolina-valmisteesta on apua influenssaa vastaan. Scandinavian Clinical Nutrition (SCN) on raportoinut vakuuttavista tuloksista lehdistötiedotteessaan. SCN:n influenssatutkimus toteutettiin vuonna 2008 USA:ssa Lousianan yliopistossa (Lousiana State University). Eläinkokeita tehtiin myös Tukholmassa Karoliinisessa Instituutissa.

Immolina-tuotetta testattiin nk. sikainfluenssavirusta eli H1N1:stä vastaan. Immolinan käytön todettiin vähentävän merkittävästi H1N1-viruksen aiheuttamia havaittavia oireita sekä keuhkokudoksen vaurioita verrattuna placebo- eli lumelääkevalmisteeseen, joka ei siis sisältänyt lainkaan Immolinan vaikuttavia ainesosia.

Lue lisää Immolinasta.


Jätä kommentti so far
Jätä kommenttiVastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s%d bloggaajaa tykkää tästä: