Luontaistuotteet edistävät terveyttä


Argi-tabs antaa vireyttä ja voimaa
Touko 22, 2009, 10:41 am
Filed under: Luontaistuote verenpaine | Avainsanat: , , ,

Arginiini on eräs tärkeimmistä aminohapoista, joka vastaa lihasten energiantuotannosta ja sydämen ja verisuoniston hyvinvoinnista. Arginiini on typpioksidin lähtöaine, jolla on vaikutuksia muun muassa, verenkiertoon, kolesteroliin, lihasvoimaan ja jaksamiseen. Lisäksi arginiini vaikuttaa seksuaaliseen vireyteen ja sitä käytetään jopa erektiohäiriöiden hoidossa. Harva kuitenkaan saa tätä olennaista aminohappoa riittävästi ravinnosta, jolloin ravintolisä täydentää elimistön arginiinivarantoja.

Argi-tabs on ensimmäinen, vahva ja monipuolinen arginiinivalmiste, jossa on mukana myös arginiinin toimintaa tehostavia sinkkiä ja magnesiumia.

Aminohapot ovat elimistön tärkeä rakennusaine, sillä ne kuljettavat vitamiineja, hivenaineita ja hormoneita maksasta kohde-elimiin. Puutostilojen ja imeytymishäiriöiden taustalla on usein juuri aminohappojen puute. Paraskaan vitamiini ei tepsi, jos elimistöstä puuttuu aminohappoja. Arginiinin puute on yhdistetty nimenomaan lisääntyneeseen sydän- ja verisuonisairauksien riskiin, sillä se vaikuttaa elimistön typpioksidin tuotantoon. Typpioksidi puolestaan on tärkeä verisuonia säätelevä tekijä, joka on suoraan yhteydessä verenpaineeseen.

Argi-tabs sopii ravintolisäksi kenelle tahansa, mutta erityisen tarpeellinen se on kovaan rasitukseen joutuville urheilijoille ja raskaan työ raatajille. Argi-tabs lisää luonnollisen kasvuhormonin eli somatotropiinin tuotantoa sekä tehostaa kuona-aineiden poistamiseen elimistöstä. Ravinnossa hyviä arginiinin lähteitä ovat sesam ja pähkinät, sipuli, riisi, sienet ja täysjyvävilja. Periaatteessa arginiinia on kaikissa valkuaisaineissa, mutta ihmisen elimistö pystyy hyödyntämään vain kasviperäistä arginiinia.

Argi-tabsin arginiini imeytyy elimistöön hyvin ja lisäaineet tehostavat sen vaikutuksen optimaaliseksi. Päivittäin nautittuna se auttaa elimistöä, mutta tehokkainkaan luontaistuote ei yksistään korvaa terveellistä ruokavaliota tai tasapainoisia elämäntapoja. Parhaan hyödyn Argi-tabsista saa, kun samalla laittaa elämäntavat kuntoon!


Jätä kommentti so far
Jätä kommenttiVastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s%d bloggers like this: