Luontaistuotteet edistävät terveyttä


Antipress auttaa moniin vaivoihin

Antipress on oliivinlehtiuutetabletti, joka tasoittaa verensokeria ja auttaa verenpaineen säätelyssä. Antipress on luonnonmukainen ja lempeä tapa hoitaa terveyttään. Lisäksi se on vahva kasviantioksidantti eli hapettumisen estoaine; se estää vapaiden radikaalien haitallista toimintaa elimistössä ja suojaa hapettumisstressiltä vähentäen ikääntymisen haittoja. Monipuolisten vaikutustensa ansiosta Antipress on suosittu valmiste etenkin ikääntyvien keskuudessa sekä silloin, kun terveelliset elämäntavat kaipaavat tuekseen itsehoitovalmisteen.

Oleuropeiinia oliivinlehdistä

Antipress-valmisteen vaikuttava ainesosa on oliivinlehtiuute, jonka oleuropeiinipitoisuus on vakioitu. Oleuropeiini on bioaktiivinen kasvisfenoli, jota saadaan Välimeren maissa kasvavasta oliivipuusta (Olea europaea). Oleuropeiinia on eniten puun lehdissä.  Oliivipuun lehdet sisältävät myös muita fenoliyhdisteitä, mutta näistä oleuropeiini on todettu tehokkaimmaksi.
Oleuropeiini muuttuu elimistössä entsymaattisesti D-kalsiumelenolaatiksi ja auttaa ylläpitämään luonnollisesti normaalia verenpainetta, verensokeria ja veren rasva-arvoja. Antipress-tuotteen oleuropeiini-pitoisuus on standardoitu, mikä tarkoittaa sitä, että vaikuttavan aineen pitoisuus on tuotteessa aina vakio. Tämän standardinmukaisilla määrillä tehdyissä kliinisissä kokeissa oleuropeiinin havaittiin laskevan verenpainetta noin 10 %. Saksalaistutkimuksessa tutkittiin kaksosia 8 viikon ajan.

Oleuropeiini pitää vastustuskyvyn korkealla

Oliivipuun hedelmät, oliivit, ovat lähes kaikille tuttuja. Myös oliiveissa on luonnostaan oleuropeiinia, mutta kitkerän makunsa vuoksi se käsitellään pois syötäviksi tarkoitetuista oliiveista.

Vaikka oliivipuuta on hyödynnetty ravinnoksi ja terveydenhoidossa jo vuosisatoja, vasta nyt on siirrytty tutkimaan oliivien lisäksi puun lehtiä ja niiden terveysvaikutuksia. Näitä vaikutuksia löytyy sitä mukaa, kun tutkimukset etenevät; oleuropeiinilla on todettu olevan verenpaineen ja verensokerin terveysvaikutusten lisäksi vaikutus yli 100 bakteeriin, virukseen ja sieneen. Lisäksi se auttaa pitämään vastustuskykyä korkealla. Oleuropeiini on myös hyvin siedetty, eikä se haittaa ihmisen elimistön hyödyllisten maitohappobakteerien toimintaa. Oleuropeiinipitoisuus säilyy elimistössä tasaisena pitkään, joten vaikutuksetkin ovat pitempiaikaisia.

Antipressin sopiva annostus on 1 tabletti 2 kertaa päivässä. Sitä ei suositella raskaana oleville, imettäville eikä kasvuikäisille.


Jätä kommentti so far
Jätä kommenttiVastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s%d bloggers like this: